Benieuwd wat oude elektronica u nog kunnen opleveren? LJG Electronics Recycling is het vertrouwde adres voor de inkoop en recycling van elektronica én computerafval.

Afgedankte elektronische apparaten zijn geld waard! LJG is specialist in de recycling van computerafval. Vraag om onze aantrekkelijke dagprijzen voor recycling van alle typen computers.

LJG Electronics Recycling is dienstverlener in recycling van elektronica en elektronische apparaten. Behalve goed voor het milieu, is recycling ook goed voor uw portemonnee.

Afval bestaat niet

LJG Electronics Recycling is dienstverlener in recycling van elektronische apparaten. Wij kopen al uw afgedankte elektronica in tegen de beste prijs.

Zelf brengen of laten ophalen

U kunt afval brengen op ons recyclingcenter in Breukelen. Onze containerservice is beschikbaar in heel Nederland.

LJG Electronics Recycling is een vertrouwd recyclingadres voor:
• Installatiebedrijven
• Koeltechnische bedrijven
• Computerreparatie bedrijven
• Particulieren

Duurzaamheid centraal

Duurzaamheid centraal

Voorop in recyclingtechnieken

Voorop in recyclingtechnieken

Goed voor het milieu en uw portemonnee

Goed voor het milieu en uw portemonnee

De beste prijs

De beste prijs

Duurzaamheid voorop

Elektronica uit afvalproducten worden door LJG gescheiden en verwerkt tot nieuwe grondstoffen. Daarmee verlagen we de belasting op het milieu: de winning van grondstoffen uit de natuur kost tot tientallen keren meer energie.

Een goede prijs voor uw oude elektronica en metaal

Bij LJG Electronics Recycling krijgt u een eerlijke prijs voor uw elektronica en metaal.

Achtergrond LJG Electronics Recycling

Bij LJG Electronics Recycling staan duurzaamheid en verantwoordelijkheid centraal. In een maatschappij waarin artikelen vaak maar een korte levensduur hebben, zamelt LJG Electronics Recycling elektronica en afvalmataal in, die kunnen worden hergebruikt als nieuwe grondstoffen.

Lees meer over ons

Harde schijf na vernietiging

Harde schijf voor vernietiging

Datavernietiging

Levert u harddisks aan? LJG Electronics Recycling vernietigt vertrouwelijk data uit de harde schijf van computers. U ontvangt een bewijs dat de geleverde materialen gerecycled en vernietigd zijn. Benieuwd wat oude elektronica u op kan leveren? 

 

Laat uw oude elektronica ophalen